121127 Vremščica

Dopoldne provocira Erzo, da mi danes najbrž ni treba. Ampak jaz pa bi in glede na razmere, najbrž enako kot včeraj. Mega bi lahko kasneje in ko se vozim okoli 14h proti Vrhniki, je tudi Erzo za, pa četudi bo treba razpakirati padalo.

Pred Uncem komaj prepričava Mega, da se pridruži (bi moral izpolniti špedicijske podatke za svoje padalo, ki ga že čaka na carini, pa naju je seveda hotel skenslat…) in gasa na Vremščico. Vse enako kot včeraj, zato hitro privlečem robo na start in se začnem pripravljati. Pa Mega in Erzo merita in opazujeta in ugotovita, da piha malo močneje kot včeraj (7/12), predvsem pa bolj z JV (in je štart malo v zavetju…). Najprej še čakam na kak umirjen trenutek, potem pa vidim vrečo na letališču, ki je skoraj paralelno s pisto (in tlemi) in … pospravimo.

Mogoče bo pa malo manj vetra na najinem že ogledanem startu pri Materiji. Gasa tja, pa že pred Kozino začne kapljati. Pri kapelici dosti premočan JV.

Ker pa se že vozimo sem in tja, zapeljemo še na Vrhpolje, Megu pokazat start, kjer sva zadnjič poletela. Potem pa še malo druženja v Portusu za Erzovo poslovilnico 🙂

Letenja ni bilo, je pa bil stik s padalom 🙂