130208 Lijak P923 14:57:14

Druga ekipa (Lusja, Mega in Samsa) so že pod Lijakom in obveščajo, da se prvi že odpravljajo gor na start (do zdaj so posedali pri Igyju, ker je bil premočan V). Tako tudi Erzo da gasa v tisto smer in po 9 minutah smo pri Anji, kjer nas čakajo z Igyjevim kombijem. Preložimo robo in sebe in kmalu smo na startu. Med potjo Damjan javi, da je v Istri mirno in da je pravkar odletel Mlun…

Na srednje razmočenem startu ni neke gneče. Postavimo in drug za drugim startujemo. Mateja bo preizkusila sedež od Andreja, Mega ji pomaga, tako da jaz potegnem pred njima (in ne zadnji, kot običajno).

V luftu nič. Kljub spodbudi Erza naj vrtim z njim, mi ne uspe zadržati višine, malo še lovim in  vrtim okoli luknje v Lijaku, potem pa se odpeljem proti pristanku, kjer po dobre četrt ure scurim k Miretu in Lusji, ki že pospravljata.

Zoranov let

Zoranov let

Erzo in Andrej najdeta dviganje desno od starta in se lepo dvigneta, za nekaj časa se jima pridružita še Mateja in Mega. Mateja je kmalu na tleh malo pred pristankom, oni trije pa še kar vztrajajo. Po slabi uri so vsi na tleh.

130208 Samsa

Andrejev let

Erzov Lijak

Erzov Lijak

Potem pa še malo druženja in nakladanja in pica in jota in radler pri Igyju, da o kuhančku sploh ne govorimo :-)… Pa cel dan smo se režali in fajn meli…