140307 Gorenji Podšumberk P1162 15:04:20

Še en enak dan, da je že dolgčas… Zjutraj draži Habibi za Zavrh, pa jaz ne morem pred 14h, ker ima hčerka svečano podelitev diplome in bom prisoten. Habibi odleti super… Z Erzom se zmeniva za Dolenjsko nadaljevanko.

Malo pred 14h Rutar. Preložim vsa padala v enoprostorca in gasa do Biča. Že veva kam. Prvi cilj je Gorenji Podšumberk z gornjega travnika.

Pustiva avto pri kmetu in pešaka gor na start… če se temu lahko tako reče. No, travnik na vrhu je že OK (samo zeloooo položen !), pod stopnico pa skale in sadno drevje in bolje, da ne vidim. Erzo suvereno postavi na vrhu travnika, jaz zraven. Erzo odlaufa in laufa in se hoče vsesti v zic, pa še laufa in ga tik pred robom dvigne in odleti in ga lepo nese čez vso tisto grozoto in pristane pod poljem spodaj.

Erzov let

Erzov let

 

Fotografija-0094

Jaz medtem postavim coto. Po postaji Erzo pove,da mi noče nič svetovati in naj se sam odločim, ampak, da tale start, no ja, kakor vem… Potegnem in laufam do konca travnika in padalo sicer stoji nad mano, ampak jaz hodim po tleh… Podrem in postavim kar malo nad robom. Še enkrat ga dvignem hrbtno in sedaj mi zagrabi in stopim v zrak in me malo liftne in potem preletim vso tisto grozoto

Fotografija-0096

in pristanem na travniku malo nad Erzom.

Zoranov let

Zoranov let

 

Prvi novnovnov !