140318 Gozd P1171 15:40:45

Danes kaže vse tako kot včeraj, pa je malce drugače. Napovedan je močnejši JZ (čez vso SLO), kot včeraj in to od tal, do nebes. Pa čez dan naj bi jačalo. Erzo že zjutraj izjavi, da mu ni treba, kasneje pa to spremeni v projekte na Dolenjskem, ki bi ga edini zanimali, če bi bili letljivi.

Jaz niham med Kovkom (kjer se sunki ustalijo okoli 10) in Gozdom (spodaj 4/6 in na Kriški 4/6 večino dopoldneva). V začetku me je še najbolj mikal Krvavec, ki pa je čuden, ker je na Ambrožu ves čas Z (4->7sunki) na vrhu Krvavca pa rahel SZ (1,5/2,6). Ko enkrat še Ambrož pokaže SZ, me več ne zanima. Malo še lobiram z Megom za Kovk, ki pa ne ve kdaj bo, tako da se na koncu sam odločim za Gozd.

Na pristanku je že nekaj curiteljev, ki povedo, da danes ni še nobeden nabral kaj dosti nad start, pa tudi dolgo časa ni bil nihče v luftu. Torej ni tako kot včeraj. Kar nekaj nas gre gor, postavimo počasi (mogoče se bo pa kaj izboljšalo), nekateri že drugič, potegnemo (jaz kot drugi v tej rundi) in odletimo. Nekaj vijuganja sem in tja, mogoče en ali dva balončka, potem pa scurimo drug za drugim na pristanek.

Zoranov let

Zoranov let

Še najbolj je delalo tik pred pristankom 🙂 … Pa dobro, da nisem Erza uspel prepričati za sem…