140719 Krvavec pod hotelom P1293 13:46:29

Po jutranjem obsežnem usklajevanju (Aladin ne daje ažurnih podatkov – ne dela OK), se na koncu odločimo za Krvavec. Jaz poberem Matejo, Luka je šel že zgodaj na Sorico.

Ob 11 h pod Ambrotom. Mega, Manca in Mirko pridejo z Ukijem. Vsi se zbašemo v LCja in do hotela.

Piha šibko, občasno z V. Postavimo pod hotelom. Luka javi, da na Sorici ni nič in da pride(jo) sem. Uki v luft, pa Manca, jaz in Mirko. Čez nekaj časa še Mateja in Mega. Manca se odpelje ven nad zgornjo postajo, nič ne nabere in se kmalu odpelje proti Ambrožu.

Uki, Mirko in jaz najprej malo drajsamo pod hotelom, pa nič ne naberemo. Prvi se odpelje proti Ambrotu Uki, tik za njim Mirko, potem še jaz. Za razliko od njiju, ki priklopita Ambroža na višini starta, jaz v grapi vmes pošteno potonem in pridem precej pod start. Ne morem se spajsati nazaj do starta, medtem, ko onadva lepo vrtita in po malem nabirata (matranje). Malo vrtim pod Ambrožarjem, potem nad Ravnami in v smeri Apna. Debele pol ure se matram, vendar kaj konkretnega več ne naberem. Še pol  ure na Grajcu, naberem največ do 1000, ko pa se pripelje še Mega proti pristanku, imam guncanja dovolj in grem tudi sam na pristanek.

Zoranov let

Zoranov let

Manca je medtem šla še enkrat gor z Lukom in drugimi. Mirko in Mateja tudi kmalu pristaneta.

Malo nakladamo in filozofiramo kaj naprej. Pristaneta še Luka

Lukov let

Lukov let

in malo za njim Manca z Ambroža.

Mega gre s prevozom reševat LCja. Uki pa je nabral in odpeljal do Kriške in nazaj.

Ukijev let

Ukijev let

Ko pospravi še on gremo na pavzo k Tonaču.