140926 Vrhovčkov grič P1374 11:49:00

Jožef pusti avto spodaj, Lusja pa naju z LCjem zapelje čez dolino gor do Vrhovčeve kmetije (kjer sem zaključil včeraj).

Jožef se malo posveti PRu z gospodarico, midva z Lusjo pa nabrano robo odneseva gor na Jožefov start (pod kandelabri, čeprav meni gori na vrhu zgleda čisto OK dodatne višine – je pa treba nekaj dodatnega napora…). Lusja mi raztegne, jaz medtem iščem tracker, ki sem ga pogrešil ravnokar – no očitno je spodaj na pristanku izpadel.

Piha rahlo gor po pobočju – idealno. Medtem gre Jožef z opremo na vrh (jasno, saj sem mu povedal, da je Erzo startal čisto gori 🙂 ).

Potegnem in sem v luftu. Desno ob pobočju kar drži, vario tudi malo zapiska, ampak jaz čim prej dol (po tracker in po naslednje starte 🙂 ). Pristanem na istem mestu, kot prej.

Zoranov let

Zoranov let

Trackerja nikjer v mokri travi tudi po detaljnem prečesavanju. Z nabranim padalom do ceste, kjer je že Lusja. Tudi tu, kjer sem prej čakal, ga ni 🙁 . Sprijaznim se z dejstvom 🙁 . Lusja pove, da je Jožef lepo nabral nad start in da jadra. Jože bo še jadral, avto ima tu spodaj in pove, da nama ni treba čakati. Zbaševa robo reinfuzo zadaj v LCja in počasi proti J proti popoldanskemu letenju.

Med potjo naju Jožef pokliče, da je pristal po 20 km trikotniku

Jožefov let

Jožefov let

in da ima ta start res potencial, kot je napisal Erzo 🙂 🙂 .