141019 Col Rodella E P1401 13:58:37

Prva fura s kombijem in vso robo že ob 9.30 gor na Sello. Mi v miru zajtrkujemo, izpraznimo apartma in ob cca 10.30 v kombi.

Erzo nas pričaka kot čuvaj robe na parkingu. Spet tovorimo kot težaki po cesti na Rodello (danes kar nekaj džipov vozi padala na start – nam seveda ne…). Del prve skupine je šel na Punta Grohman (pod Sassolungo), večina spet na E start.

Prvi, ki na Grohmanu startajo (Podbregar, Kališnik), tudi niso preveč uspešni. Mi naprej čakamo in taktiziramo.  Spet nekaj atraktivnih startov. Na koncu dva naša (Gabršek in …) startata in se odpeljeta počez tik pod vrh prelaza Passo Sella, spravita robo in pešaka gor na start pod stolpe.

Erzo, Mega, Guido postavijo in odletijo, potem postavimo na koncu vršnega dela grebena (pri vetrnici) še mi trije (Mateja, Luka, jaz).

Čeprav sem štrikce preveril, jih očitno nisem dovolj, saj odletim z velikim vozlom na desni komandi ( grrrrrr …. 🙁 ). Rešiti vozla ne morem, tako da se samo bremzajoče pripeljem na sončni pristanek ,

Zoranov let

Zoranov let

kjer je že večina naših.

Erzov let

Erzov let

Sem pošteno tečen, tako, da me sploh ne gane Erzovo organiziranje ponovnega starta (kamorkoli že – baje gredo na start Passo Sella). Kmalu sta doli tudi Mateja in Luka.

Lukov let

Lukov let

Matejin let

Matejin let

Luka mi pomaga razvozlati štrikce…