141019 Champolin – Belvedere Low P1402 16:06:35

Ostali prisotni se odpeljejo s kombijem (tudi Mega in Jasna), Luka gre po Megov avto, da bo malo delal za službo.

Jaz prodajam slabo voljo, pa me začneta  Mateja in Luka hecati, naj grem še na kak nov start, da se bom potolažil (in se približal Erzu 🙂 ) . Belvedere je dostopen z avtom, tako, da me kmalu prepričata.

Mateja pelje gor. Na ovinku pri Hotelu Pordoi odvijeva na makadam (zaprt za promet) in po ovinkih gor do primernih travnikov – Belvedere spodaj.

Niže na travnati glavi eden postavlja, nekaj pod njim starta zelena Mantra 6. Malo v šali rečem Mateji, če to ni mogoče Erzo… Tisti na glavi tudi odleti, potem postavlja še eden, zraven pa Mateja razgrinja meni. Piha lepo gor, tako da hrbtno odletim. Peljem se malo v levo, nekoliko drži, potem pa na sončen standardni pristanek.

Zoranov let

Zoranov let

Ko sem na tleh, Erzo vpije po postaji, kje da sem. Ker smo hoteli po Erzovem zgledu ta start narediti za “na lager” :-), se ne oglašam 🙂 . Vidim ga, kako prihaja proti meni in se reži in vpije v postajo. Seveda je tista zelena Mantra res bil on in tako sva oba “prikrito” naredila isti nov start 🙂 🙂 .

Erzov let

Erzov let

Povsem sem potolažen in spet ful dobre volje (in to smo kar vsi 🙂 ).

Ko pristaneta Mega in Jasna (in večina ostalih) s starta Passo Sella, se naložimo in pri apartmajih poslovimo. Oni ostanejo še jutri, mi nazaj v SLO…

Čeprav so v SLO padale danes 100tke, smo se pa mi prav fajn imeli tukaj …

 

Nekaj Zoranovih slikic tukaj

Še nekaj Matejinih slikic tukaj.