141231 Okroglo P1483 13:36:32

Še Slak in Manca sta v igri, kaj in kam… Odpeljem se pod Ano in namerim na ravnici iz Podpeči 7/9,3 V, laminarno. Krim javlja 8/12 V. V takem nima smisla hoditi gor na Ano. Javim Mateji in Manci in se odpeljem proti LJU.

Vmes se koordinirava še malo z Lukom in pade ideja za okoli Kamnika.

Ko pridem v LJU, Luka pove, da Kamničani pravijo, da bi bilo… Mance in Slaka ne zanima, mi trije se srečamo na pumpi v Kamniku in do Bistričice.

Tu res ne piha preveč. Mateja in Luka naložita robo in gor po zasneženo posipani cesti na Okroglo. Po izohipsi do Erzovega in Domnovega starta, kjer piha lepo gor. Takoj začnem postavljati s pomočjo Luka in Mateje.

Občasno močneje pihne z leve strani dol iz smeri Velike planine. Vendar so intervali pihanja gor kar dovolj dolgi.

Potegnem in lepo dvignem, potem pa me odrine v desno (po platojčku, da ga komaj lovim – pihnilo je spet z leve), obrnem v veter in me kar na platojčku privzdigne. Najprej gre počasi naprej in dol, ko sem čez gozdni rob nad dolino, pa me liftne gor in malo zagunca. Najprej lepo drži, potem spusti po liftu dol v kotel Bistričice in pristanem blizu njunega avta.

Zoranov let

Zoranov let

Ko pospravljam, odleti tudi Luka. V začetku ga zelo spusti, da je že dvomil, da bo čez, potem se visoko pripelje in pristane zraven mene.

Lukov let

Lukov let

Mateja odnese robo nazaj v LCja (ji ni več treba, ko je videla naju…) in pripelje avto dol. Moj novnov in 251. različni letos 🙂 🙂 .

Še na vročo čokolado v Kamnik in Silvester 🙂 …