150218 Gozd P1518 15:42:25

Zaradi drugih obveznosti dopoldan tudi pogledam ne, kaj se dogaja na terenu. Erzo pokliče in se odjavi iz današnjih akcij, zato pa Edo “pritiska” k akciji. Odločiva se za Gorenjsko – Gozd.

Na pristanku še Slakov Luka v LCja in gor na Gozd. Nekaj padalcev že gunca po luftu in jih dobro drži.

Takoj postavimo v mokroto blata starta. Piha v sunkih. Starta Luka in takoj začne nabirati.

Jaz sem drugi in tudi takoj nabiram. Edo malo za nama v luftu. Nad startom naberem do 1400 in se za Lukom odpeljem bolj zunaj proti Tovstemu (ostali so še dosti bolj zunaj, pri Kriški hitro postane z višino bolj razrukano). Odpeljem do konca Tovstega, nabiram in spet nazaj nad start. In tako še tja in sem, enkrat daleč ven nad ravnino preko Golnika. S Slakom se spet srečava nad startom, on nabere in se odpelje daleč ven in nazaj na pristanek.

Slakov let

Slakov let

Slakov komentar leta: Pravjo, da ps ki laja ne grize. Sam kaj ko tale ps od severa ne laja :D. Ni se mi zdel smislno rint dones, je bil pa dober trening za pomlad.

Sam še malo nabiram zunaj, nazaj do Gozda in potem tudi jaz na pristanek.

Zoranov let

Zoranov let

Edo je postopoma nabral do vrha Tovstega in šel naprej pod Storžičem skoraj do Zaplate in nazaj na toplanding na Gozd (od včeraj je takšen toplanding zanj malenkost 🙂 . Njemu ni nič rukalo in mu je bilo čisto mirno 🙂 .

Edov let

Edov let

 

Tule pa še Edovo videnje dogajanja

Reši LCja. Pri Dežmanu še na zaključnem druženju…