150225 Zavrh P1521 16:41:03

Nekaj dni slabega vremena. Danes pa močna burja in SV po SLO, vendar brez resnega dežja. Potreba je že huda.

Dopoldan se slišiva z Erzom, pa zaradi ostalih obveznosti (na obeh straneh) ni pravega spodbujanja za akcijo. Ko pa se okoli 14h slišiva z Manco, ki je že vsa nakurjena za akcijo, sem tudi jaz takoj za. Sv.Ana ali Zavrh je njen predlog  in po usklajevanju z lokalci 🙂 blizu lokacij (Jerry, Uki 🙂 ) (Krim in Slivnica ne javljata pravih podatkov) je odločeno za Zavrh.

Na poti na Vrhniko kurim še Erza. Ko se z Manco odpeljeva proti Zavrhu, ga ponovno kurim. Ko prideva na start, kjer piha idealno (cca 4m, in vse pokrito z oblaki), hitro postaviva. Manca mi pomaga raztegniti. Potegnem in nameščam zidek (ker v prvo ne uspem 🙂 ) in startam.

Nekajkrat zavrtim pred startom in rahlo nabiram. Pa se mi zdi, da bo na slemenu Trebelnika bolje. Napaka. Takoj za robom ni več nobenega dviganja in nezadržno počasi curim. Manca je hitro za mano v luftu in vrti okoli starta, medtem ko jaz scurim k Škorpijonu.

Zoranov let

Zoranov let

Manca sledi v mojo smer (žal) in scuri čez nekaj  minut zraven mene.

Medtem je tudi Erzo v luftu (s 6ko) in uspe nabrati nad greben in jadra sem in tja in se na koncu odpelje mimo Bistre in scuri pri Habibiju.

Erzov let

Erzov let

Erzov komentar leta: Prav lepo sem danes preko zametov v škornjih nesel m6 prvič na štart, ona pa me je nagradila z jadranjem, ki ga z m4 ne bi bilo. Zahvala gre Zoranu, da me je klical vsaj 2x, da sem se idiot sploh zbrcal za njima.

 

Z Manco naloživa še Ukija in gor po njen in Erzov  avto. Erza pripelje Habibi do Škorpijona, kjer se še malo podružimo…