150519 Gozd P1567 17:32:16

Z Lukom se odpeljeva proti Gozdu, kjer so že Manca, Delux in Faaca v čakanju. Še midva se pridruživa in čakamo še kakšno uro ali več na pogoje (drugih padalcev kar ni od nikoder…).

Potem se malo izboljša in začne lepše pihati in potegne Faaca in nekaj za njim Boris. Najprej se borita za obstoj, potem pa začne vedno bolje delati: nad Kriško nosi z J baze, ki kar naraščajo. In gremo še mi trije: Luka, Manca in jaz (+en Rus). Edo pa najavlja po postaji svoj skorajšnji prihod z radlerjem.

Takoj po startu nas lifta gor, proti Kriški vedno močneje in kmalu sem na višini Kriške. Z gasom gre naprej okoli 10, Manca nekaj više navidez miruje, Rus precej više pod temno bazo pa kar visi na mestu. Rinem ven in ko sem nad Golnikom, se vozim v smeri V in potem nazaj na Z do Tržiča na višini med 1700 in 1100. Vmes poslušam Manco in Faaca in Luka in Deluxa, kako se vozijo okoli 2000 in kako je sicer močan veter, ampak… Delux že obrača pri Stolu, Manca in Faaca gresta proti Dobrči in naprej na Bled, za Luka ne vem, kje je. Meni pa kar ni više gor v tisti veter proti bazam, ker ga imam že tu spodaj dovolj (bogve, če ga ni zgoraj mogoče malo manj ?!) … in se obrnem nazaj proti Seničnemu pristat … in scurim v Križe…

Zoranov let

Zoranov let

Pobere me Kastner, ki prihaja na sceno in gor po LCja. Kastner na start, jaz pa zapeljem z LCjem dol, ravno ko pristane Delux.

Borisov let

Borisov let

On gre pobrat Manco in Faaca na Bled (+kremšnite),

Faacov let

Faacov let

jaz pa pod Ambrota, kjer pristaja Luka po povratku od Žirovnice ! 🙂 !

Lukov let

Lukov let

Domen je še kar nekaj časa jadral, preden je pristal ob mraku.

Domnov let

Domnov let

Edo pa je vozil gori kar do teme…

Edov let

Edov let

Erzo pa Madžarska 🙂

Erzova madžarska

Erzova madžarska

 

Mislim, da so (smo ?) danes vsi ful zadovoljni 🙂 .