150907 Gozd P1649 15:26:54

 

Sem danes res že bil potreben letenja. Žal je Erzo prezgodaj (zame) organiziral Medice.

Ko se je preostanek jate usklajeval kako in kaj, je na koncu obveljal Slakov predlog: Gozd (razen za tiste, ki jim je na poti domov Zavrh, ali pa niso šli nikamor:-) ).

Na pristanku (pridem malo prej) počakam in prisedem (pa še Igor Kokalj) v Faacov transporter k Edu, Manci, Slaku in Vanji in na Gozd. Na startu hitro postavimo, saj nas preplavlja množica nemških tečajnikov. Od naših potegnem prvi, za mano Vanja, potem več ne vem.

Poskusim desno – nič. Poskusim levo – nič. Ta poskusa pa me staneta višine. Rinem naprej proti V joški, pa sem prenizek (že blizu nad bolnico) in obrnem nazaj. Najprej mislim, da še do pristanka ne bom prišel, pa med nad ravnico malo dvigne (pobrati pa se ne morem), tako da pridem vsaj na uradni pristanek.

Zoranov let

Zoranov let

Tudi Vanja je bil po startu tik nad mano in tudi nizek, potem pa je pobral in lepo odletel.

Faacov let

Faacov let

Tudi Edo se je lepo rešil

Edov let

Edov let

Za ostale iz naše podjate ne vem, ker sem se spokal domov (itak pa skoraj noben več ne objavlja…).

Tako se mi je potreba samo še povečala…

 

 

Ker so se pojavile pritožbe 🙂 , da ni res, da se leti ne objavljajo, priznam svojo napako: nekateri tudi objavljajo, pa jim OLC ne objavi zaradi kršitev 🙂 🙂

Erzov let

Erzov let

Erzov komentar leta: Naj bo žal vsem tistim,ki so bli povabljeni pa niso šli. Itak smo komaj štartal. Po pristanku pa kopanje v Ližnjanu.
Komentarji (2)
  • 1.Jean Caffou : Kuća poso. [07.09.2015 21:30]
  • 2.Jean Caffou : Sam ste kr konkretno zagrizli v CTR. [07.09.2015 21:31]
Borisov let

Borisov let