151118 Srednji vrh nad Martuljkom P1682 15:29:59

Končno dobim prevoz do odcepa na Srednji vrh. Avtov za gor ni. Potem le nekdo pripelje, ki pa ne namerava gor, dokler ga v to ne prepričam. Zapelje me prav do LCja pri Jurežu.

Nazaj na Srednji vrh, kjer je še en (že odleteni) start. Ker tu gori vetra ni in ker je pod hišami lep travnik za pristati pri avtu (da ne bom še enkrat moledoval spodaj v dolini), vzamem robo in počasi odcapljam po vedno bolj strmem travniku gor. Na vrhu pod gozdom je že pošteno strmo.

Na majhni grbini postavim Rooka in se naštimam. Preverim štrikce in kaže, da je vse v redu postavljeno. Odločen sem, da grem v dolino, pa tudi, če bom moral pešačiti gor…

Ker piha nula, stopim dva koraka naprej/dol in padalo je že v luftu. Ampak ker danes ni moj dan, je polovica desne polovice zaprta (kot da bi naredil velika ušesa – samo na desni strani) !!!  Štrikec je čez kupolo in ga ne morem rešiti … ni učinka… ni časa… ni prostora … ne znam… samo obtežim na levo in zaviram z levo komando in atraktivno pristanem na travniku pri avtu.

 

OPOZORILO: otroci do 14 let si lahko film ogledajo samo ob prisotnosti staršev. Za vse s slabimi živci ogled filma ni primeren 🙂

 

 

Zoranov let

Zoranov let

Ne, danes res ni moj dan 🙁 …