151220 Goljak P1707 14:34:01

Zaradi močnejšega JZ na Gorenjski je jasno že hitro, da gremo na J.

10.45 Železniška: Urška, Manca, Erzo, Mateja&Luka, Domen. Z Urško se nabaševa k Manci, ostali k Domnu. Preko Logatca, kjer po kosih naložimo še Aleša Pirša (mi robo, oni človeka), do Unca po Mega. In gasa dol v Ilirsko in v Zabiče. Domen z avtom naprej, mi v kombi z Ilirsko-Kraševsko jato: Rajko, Gregor, Vovk,…

Na parkingu pod startom se pridruži še Edo z zemeljsko podporo in gor na start. Malo modrujemo in jamramo, ker piha preveč z leve (JV,J) in se pripravljamo. Prideta še Emil in Sašo.

In potem začnemo odletavati (prideta še dva padalca…): Domen, Erzo, Gregor, jaz, potem pa zelo raztegnjeno še ostali…

V zraku delovno (razrukano z ozkimi dviganji). Postopoma do Kozleka, kjer uspem nabrati še kar nekaj na vrh. Domen počasi odpelje naprej in pristane malo pred Ilirsko.

Domnov let

Domnov let

Jaz rinem nazaj v veter skupaj z Urško, ki obrne na tretini grebena, jaz pa malo naprej nekje ob Zabičah. Na Kozleku spet naberem in naprej proti Ilirski. Urška pristane pri šoli.

Urškin let

Urškin let

Sam pa nabiram na Ahacu še nekaj časa in se z 900m odpeljem čez vso Ilirsko do Topolca, kjer pristanem v močnem J po liftu dol na travnik ob progi.

Zoranov let

Zoranov let

Malo za mano se pripelje tudi Mateja in pristane ob meni.

Ko pospravljava, vidiva še nekaj ostalih, ki lebdijo nad Ahacem, potem pa počasi pristanejo pri šoli.

Emilov let

Emilov let

Vovkov let

Vovkov let

in njegov foto sešn:      slikce tukaj

Rajkov let

Rajkov let

In njegov filmček  današnjega letenja

Razen Erza, ki se seveda tudi pripelje do Topolca in s Kingom zajadra med naju.

2015-12-20 15.19.12

Erzov let

Erzov let

Luka pride kmalu z Domnovim avtom (se je iz raznoraznih razlogov odpovedal letenju 🙂 ) in nas zapelje do šole, kjer potem dokončno rešimo logistiko…

20151220_155429