160201 Gozd P1751 14:40:12

Zjutraj me Erzo pokliče, če vem kaj več o nepričakovano močnem JZ vetru (Slivnica, Krim…). Zaradi kasnejših zemeljskih obveznosti raje takoj odide na Sv.Ano (da ne prekine serije) in potem je miren…

Erzov jutranji

Erzov jutranji

Ostali se zmigamo kasneje. Na Gorenjskem je lepše (vendar z višino zelo narašča SZ) in Jean predlaga Gozd (ker je seveda v tistih koncih). Sam sem dopoldan na ogledih v bližnji JV okolici LJU (pa je povsod preveč napačnega SZ vetra), ko pokliče še Manca. Še Mega je za in 12.35 Britof. Sam nadaljujem kar v Senično; tudi Faaca pride tja in za gor se naloživa k Megu in Manci.

Ko na startu postavljamo (že nekaj časa lep mrčasti sonček in J tu in tudi na Kriški) pride še Jean. V luft: Faaca, Manca, Jean, jaz in Mega. Vanja je lepo pobral, za ostale pa kaže, da bomo kar scurili. Vanja pridobljeno kmalu izgubi in scuri na pristanek.

Faacov let

Faacov let

Ostali pa se vsi poberemo okoli starta do cca 1200-1300. Sam se po zaključku prvega stebra preselim na V rob (za Manco, ki tam spet lepo nabere), pa mi ne rata kaj dosti in se privlečem spet pod start, kjer pa se ne uspem več spajsati nad njega.  Ostali trije (pa še kdo) pa lepo jadrajo nad grebenom. Po 45 min dokončno scurim.

Zoranov let

Zoranov let

Nekaj za mano pristane Manca, potem Jean

Jeanov let

Jeanov let

in na koncu še Mega.

Spravim šoferje gor po avte in še malo zaključnega druženja pri Mercatorju.