160701 Slivnica

Napovedani razvoji nas ne ustrašijo. Zoran je na morju. Določimo Slivnico. Ekipa: Erzo, Uky, Pavlič in jaz. Kliče me še nekdo iz nepoznane številke, ki bi danes rad šel z nami letet. Dobil je kontakt od Kastnerja in pri pumpi v Erzotov avto (šofer: Uky) vskoči še Igor Damjan. Hitro postavimo in v luft: jaz, Igor, Pavlič, Erzo, Uky.

Sprva vsi precej nizko in kaže kot da bo mogoče treba obupati. Vseeno vsi dobimo dviganje do 2k in gremo čez. Pavlič kar not v bazi, jaz pa z Erzotom in Ukyem proti Krimu.

V zraku z Erzotom in Ukyem

V zraku z Erzotom in Ukyem

Uky zavije proti Borovnici, Pavlič nekaj mota po Novi vasi. Nebo je vedno bolj pokrito in črno. Z Erzotom se nekaj matrava okrog Sv. Vida, ampak imava premalo višine za skok na Rakitno.

Jean - Slivnica

Jean – Slivnica

uky-slivnica

Uky – Slivnica

Erzo. Komentar: nismo toliko bežali pred nevihto, ki je sledila, kakor smo zgolj scurili in lahko smo srečni, saj je bilo videti nakuhano preden smo prispeli na štart, a je zatem razpadlo

Erzo. Komentar: nismo toliko bežali pred nevihto, ki je sledila, kakor smo zgolj scurili in lahko smo srečni, saj je bilo videti nakuhano preden smo prispeli na štart, a je zatem razpadlo

Pavlič. Komentar: Nekaj naberemo in gremo. Vsak malo po svoje.. Jaz se matram pod bazami, a ne delajo. Na sončku, a ne dela. Pa sem na tleh. In ko ugotavljam na Google Maps kje se nahajam in v katero smer štopat, začne deževat. In pol poštopam edini avto... v napačno smer.

Pavlič. Komentar: Nekaj naberemo in gremo. Vsak malo po svoje.. Jaz se matram pod bazami, a ne delajo. Na sončku, a ne dela. Pa sem na tleh. In ko ugotavljam na Google Maps kje se nahajam in v katero smer štopat, začne deževat. In pol poštopam edini avto… v napačno smer.

Komentarji:

Stane Bajt : Od tam ven je vsaka smer prava. :)Lp Mega. [01.07.2016 21:25]
Andrej Erznožnik : kako so se ti kaj zdeli razgledi?? [02.07.2016 00:29]

V tem času smo že vsi na tleh, padala skoraj v nahrbntniku iz oblakov se pa uščije.

Dež - Sv. Vid

Dež – Sv. Vid

Erzo je dobil prevoz do Cerknice in vzame Pavličev avto in pride pome, da greva skupaj na Slivnico rešit še Erzotov avto. Pavlič dobi štop ampak čisto v napačno smer (ne pozna teh krajev in na zemljevidu se ni znašel). Pavlič nato izstopi na Igu in prosi Kastnerja za prevoz. Domen ga pripelje do Borovnice, kjer se dobijo z Ukyem na pijački.

Z Erzotom pa prideva na štart, nebo je že skoraj čisto, piha malce iz leve a precej dobro za štartat in začne se tipično Erzotovo psihološko manipuliranje – gremo v luft. Mi zgleda obetavno, a logistika bo težavna. Potem bosta 2 avta gor, Igor Damjan je scuril v Cerknico in se s svojim avtom že odpeljal domov (smo mu na začetku rekli, da avta verjetno ne bomo rabili). Sicer lahko bi prosili Emila ali Mega za pomoč – ampak to že meji na izkoriščanje. Prepričam se, da to najbrž ne bo to in vzamem Pavličev avto in grem dol.

Erzo se ne vda in poštarta. Nekaj časa ga opazujem a na moje veselje, vztrajno curi. Upira se na vso moč, a mu ne uspeva. Svoj avto reši, ko gre Razdrih/Kus na štart.

Erzo - curimuri

Erzo – curimuri

Jaz vprašam Ano, če lahko Pavliča pobere v Borovnici (ker bo verjetno ona prej tam kot jaz, zaradi vsega časa, ko sva se verbalno bojevala z Erzotom, ali je za poštartat ali ne). Dobimo se na Uncu, izmenjamo avtomobile in se poslovimo.

Kljub vsemu – super dan!