161027 Zavrh P1952 16:02:56

Danes končno lepši dan, pa veliko več SV vetra. Ampak danes bi pa vsi nekam šli 🙂 … Ko je jasno, da izbire ni kaj dosti, se spet odločimo za Zavrh.

14.30 na Šodru: Faaca, Mega. Ko se že zbaševa k Megu, pride še Igor. Erzu se ne da, ker je itak preveč vetra in se zraven še izgovarja na prehlad…

Pri Škorpijonu poberemo še pUNČKo in gor. V vasi danes piha. Na štartu sunki 8, občasno pa prbije tudi več.

Postavimo in v luft: pUNČKa, pa jaz, Igor, Faaca in Mega. pUNČKo lepo dvigne pred startom in jo gunca sem in tja, mene pa tudi. Ni primerjave z včeraj (no, tu pred startom sva z Erzom sicer še curila, danes pa kar buta gor…). S pUNČKo se zapeljeva vzdolž grebena, bolj zunaj malo spusti. Nekaj pred Javorčem se ona odpelje ven nad ravnico (in komaj leze naprej) in se počasi spusti na tla. Sam pa se, po rahlem poskušanju nazaj proti Borovnici (tu okoli Javorča je bolj mirno, V vetra vzdolž grebena pa veliko), obrnem proti  Vrhniki in se uspem pripeljati do BJ-ja. Čez Vrhniko pokaže tudi 60, spušča pa -2,-3.

Zoranov let

Zoranov let

Nekaj za mano pripelje Vanja, ki pristane na stadionu (ga že pošteno zebe… saj ne da bi ga motilo rikvercanje na anteni s polnim gasom in razmetavanje v rotorjih 🙂 ).

Faacov let

Faacov let

Mega pristane pri Škorpijonu, kamor že pridivja Erzo (ko zve, da smo v zraku, ga prehlad takoj mine…).

 

Megov let

Megov let

Mega in pUNČKa z njim gor rešit avte, Erzo pa v luft.

Igor tudi pristane pri Škprpijonu.

Igorjev let

Igorjev let

Erzo pa seveda pripelje do doma…

Erzov let

Erzov let