161224 Čaven P1989 13:08:22

Prvi pokliče Istok, kakšni so plani in potem samo še en kratek klic s pUnČkO in je cilj določen: Čaven. Še pri Samu rezerviram kombi.

10.30 Vrhnika. Prvi se pojavi Avstralec Erzo (ki itak ne more spati zaradi časovnega zamika 🙂 ), pa pUnČkA in še Uki. Gasa na Unc, kjer vskoči Mega in  naprej gasa v Lokavec (no, gasa primerno kot vedno z LCjem, od Razdrtega dol pa se itak odkotali 140 v leru…).

Ko zaparkiramo Samo že čaka z Istokom in Zadravcem, takoj za nami prideta še Domen in Jean. Igor  v H&F jati pride kasneje. Gor in dol na start.

Najprej piha idealen J (2-3m), potem pa še to upade na občasne sunke. Med postavljanjem pridejo še Emil, Redstar, R.Kolar in Sašo R.

In hitro v luft: Erzo, Mega light, jaz, Domen,…

Tesno ob Megu, tesno ob pobočju na vsak mehurček počasi curiva vzdolž Čavna, pod Zmajarsko do Lijaka. Erzo je že na pristanku.

Erzov let

Midva čez na Danijela, medtem ko pristajata Domen in Jean.

Domnov let

Jeanov let

Na Danijelu samo obrneva in nazaj na pristanek.

Zoranov let

Mega light – let

Nekaj za nama pristaneta še Aljaž

Aljažev let

in Istok.

Istokov let

 

pa Uki in z bogato višino pUnČkA.

R. pristanem malo pred Lijakom.

Kolarjev let

Emil, Redstar in Sašo se prizemljijo v Lokavcu.

Emilov let

Sašov let

Prva dva gor reševati njihov avto, Sašo pa s Kastnerjevim po Domna, Jeana in R. na Lijak. Midva z Aljažem pa z Istokom v Lokavec po najina avta.

Medtem je H&F jata tudi na startu

Igorjev let

Igorjev Komentar leta: Po prečni Čavenski, v fajn družbi, peš gor do štarta in potem štart izrazito na zahod (že kar SZ) in praznični spust v Lokavec.

Še pica v Gradu, začinjena z avstralskimi zgodbami…