170122 Grmada H&F

Danes naj bi kao že obrnilo na JZ, pa je burja močnejša kot včeraj. Sondaža katastrofalna. Da bi še enkrat hodil na Lijak? Absurd!

Grem raje peš na Grmado, tokrat ponovno (malo manj) živčen celo pot, če ne bo preveč vetra. Slivnica 10, Kovk 19!.  Zadnjič je bilo 9/16. No, vsaj scuril ne bom tako kot zadnjič, sem si mislil.

HA!!!

Veter rahlo na gor, ampak skoraj nič. Trakci so že vsi potrgani ampak deluje, da vsaj ni iz strani (napovedana idealka JV/V!). Klinac!

Tango ples z rotorjem na štartu, ki me splakne dol v 12 minutah. Tokrat sem vsaj prišel okrog ovinka.

No, pa tudi tokrat mi ga vsaj ni bilo treba dol nest (padala namreč). Na tleh iz padala stresem tri pesti ledu. Baterija v telefonu pa dobesedno zmrzne.

Jean – Grmada H&F

Je pa bilo zelo zanimivo videt kaj naredi burja s snegom. Štart je popolnoma spucan – spihan. Prejšnji teden smo bili gor (jaz in moja zemeljska podpora), pa je bilo cca 20-25 cm snega. Saj ga je še vedno, ampak prav na tistem travniku kjer je štart, je prav videti kako je spihano do trave. Kjer smo pa hodili in je bil sneg bolj utrjen se pa vidi “negative” stopinj in prav celo potko! Ful dobr 🙂

Filmček tangota in slikce: