170522 Slivnica P2075 15:41:05

Ko pridem na pumpo, je Jean že tam (še opazim ga ne, ker ga ne pričakujem tako hitro). K njemu in gasa gor.

Na štartu piha OK – J, JZ, mogoče bi lahko malo bolj.

Postaviva in v luft: Jean in jaz.

Ko začnem vrteti, je Jean že pod bazo in se odpelje proti Z. Ko sam naberem na 2100, se tudi jaz odpeljem proti Uncu, saj tu gori kaže SV, V. Pred Uncem se usmeriva bolj v smeri Logatca, Jean nad gmajnami še bolj desno, kot jaz. Nekje proti koncu Planinskega polja on lepo nabere, jaz vrtim bolj neko 0. Potem pa Jean obrne direkt na Grmado, saj od Logatca na tej višini (jaz cca 1300) piha kar konkreten S.

Jean priklopi nad Grmado in takoj nabira, jaz pa na sredi pobočja in se kar matram, da se spajsam čez. Potem tudi sam naberem na 1800 in prek Strmce naprej. Jean pred Lovrencem pobere na 2200 in pove, da gre na Nanos ali direkt na Kovk od zadaj. Ko pridem še sam nad Lovrenca, pa javi, da se zabija v Z in bo obrnil.

Obrnem tudi sam in z nekaj pobiranji čez Grmado, Unec in Rakek proti Cerknici.

Že mislim, da bom sedel pri Podskrajniku, pa nad Stražnikom pri peskokopu pri Zelšah dobim krasen steber, ki me z 750 spet odpelje na 1300. Po dveh urah pristanem pri pumpi.

Zoranov let

Jean pride nad Cerknico na 2200 in čez Slivnico pod zaugajočo bazo podaljša proti Blokam. Ker tam nič ne dobi, se pripelje nazja in še nekaj časa drajsa okoli vrha in potem toplanda.

Jeanov let

Tako si sam reši svoj avto in sem jaz frej…

Zvečer se je pa skuhal dež…

Še vizualizacija