170721 Krvavec pod hotelom P2112 16:27:58

Jean zjutraj draži z grandioznimi cilji iz Vipavske (FAI 150 ipd…). Ker se moram počasi pripraviti za dopust (od letenja), bi kaj blizu in bolj realnega. Pa mi ponudi Slivnico, kot rezervno varianto…

Mega je toliko zdrav, da že pogreša letenje in gre tudi na Gorenjsko (samo, da se bo letelo), pUnČkA se sprosti ob 13h. Krvavec kaže lepo (J, nekaj baz od zadaj, vetra tudi ne preveč: 3-4/5-6 Ambrož in Krvavec). In zato danes spet na Krvavec.

Dobimo se pod Grajcem okoli 13.30 v vročini, da takoj steče z nas. V LCja in gor do hotela. Pod hotelom na obroke idealno piha gor. Postavimo in v luft  Mega in jaz. pUnČkA se še pol ure hladi preden se tudi ona spravi v zrak.

Nekaj časa vrtiva z Megom bolj ali manj skupaj, potem počasi bluzim sam sem in tja: pred gondolo, pa nad Jezercem, pa po slemenu proti Možjanci. Mega uspe nad Štefanjo pobrati in gre čez na Potoško in nazaj (veliko Z, da nima smisla riniti naprej). Meni pa danes v zraku sploh ni všeč in sploh ne pomišljam več, da bi kam stran odpeljal. Ozki stebri in prav pomladansko; se mi zdi da piha kar od sem in tja in sunkovito… Pa ne vem, ali se mi samo zdi tako zaradi mojega počutja, saj se danes kar ne uspem stabilizirati in me ozko in močno vrtenje hitro spet destabilizira… Potem si zadam, da samo še počakam da naredi cin polna ura in se odpeljem na Grajca in jo tam okoli dočakam in grem na pristanek.

Zoranov let

Malo za mano pristaneta Mega in pUnČkA.

Megov let

V predinfarktni vročini pospravljamo in potem skupaj gor po LCja, da se na Plaži spet ohladimo ob kislem mleku, žgancih, gibanici in štrudlu – do večera…