171231 Lijak drugič P2181 14:52:03

Na pristanku že čaka Erzo, ki pospravlja opremo.

Erzov let

Takoj me začne spodbujati naj grem še enkrat gor, sicer misija ne bo izpolnjena v nobeni točki. Mentor je sicer potrgan, ampak v LCju sta vsaj še dve padali in ni me treba dolgo prepričevati. Tudi Mega ravno pristane in spodbuja.

Megov let

Pustiva ga spodaj in gor na start. V zraku je sedaj še nekaj padalcev in baze so bistveno višje kot prej. Spet se Erzo izkaže kot pravi coach. Iz rukzaka odstraniva Mentorja in Erzo že razgrinja Rooka in daje nasvete, medtem ko se jaz bašem v zic in vpenjam. Potegnem in sem že v luftu.

Samo peljem do Zmajarske in še malo naprej. Nazaj do Lijaka in še enkrat do Zmajarske. Srečava se z Igorjem, ki je danes očitno tudi tukaj. Še enkrat nazaj do Lijaka in že je 18,6 km. S prvim letom na smreke je to že dovolj za prvi mejnik 3000+ km  :-).

Čeprav me že malo zebe, porinem še enkrat do Zmajarske. Zadnji del gre spet zelo počasi proti vetru in minute se lepo nabirajo. Ko pridem do Zmajarske, se napolni 1 ura in skupaj s prvim letom je to že cca 1.30 ure. Zato obrnem in se zapeljem daleč ven proti AC in nazaj na pristanek.

Zoranov let

Vse skupaj je skoraj 2 uri, kar je dovolj tudi za drugi mejnik 200+ ur 🙂 🙂

Malo pred mano je pristal tudi Igor.

Igorjev let

 

Še vizualizacija vseh naših letov: