181009 Grmada P2366 16:08:07

Danes sicer jutranje megle in precej pokrito in veliko V, JV, tako da Zavrh odpade. Eni že dopoldne razmišljajo samo o skokcu s Slevice, eni to prihranijo za popoldne, jaz bi pa rad malo več letel (vsaj urco 🙂 ) in se mi zdi, da bo na Grmadi (Planinski gori) OK.

Mega je za in Jean gre pogledati k balam, kako piha. In ker piha OK, samo gasa dol.

Pri Balah se z Megom naloživa k Jeanu in gor. Na startu takoj postavimo (piha idealno, V, JV) in v luft: Jean, Zoran in Mega. Jeana takoj izgubim.

Proti vetru gre počasi (tudi 10 na momente) in v smeri rahlo levo samo gor in kmalu sem na 1100. Mega se nižji zapelje naprej  in vidim, kako pred AC čez polje nabirata z Jeanom. Še sam potegnem tja in tudi nekaj naberem. Potem se pridružim Megu bolj proti Ivanjemu selu in navrtim krepko čez 1100. Mega zapelje proti Uncu, jaz pa bolj na Stari grad (Hasberg) in spet naberem. Potem pa s 50+ nazaj na Grmado, kjer se Jean ves nizek rešuje. Ob pobočju se spajsam spet čez start na 1000 (urca je že naredila cin) in še enkrat naprej čez polje. Mega spodaj pristaja.

Megov let

Jaz pa sem pri njem čez nekaj minut.

Zoranov let

Sva si enotna, da že dolgo ni bilo tako uživaškega jadranja. Vesel kot radio 🙂 . Jean je pristal doma in potem na sprehodu z Ano rešil svoj avto.

Še vizualizacija