181129 Zavrh P2421 14:51:05

Ob 13h je na Šodru prvi Dragan, ki si je premislil glede Gozda. Čez nekaj minut oba k Erzu in do Škorpijona, kjer se naloži še Milan.

Zgoraj v vasi nobenega vetra in tudi med potjo ne. Na startu (pre)šibek SV (pa hladnooooo). Takoj postavimo.

Erzo potegne in po obratu stopi v zrak … in se s padalom sesede 10m niže v šavje ! Milan mu pomaga rešiti padalo iz šavja, medtem se pripravim jaz. Poskušam hrbtno, pa mi je premalo vetra (da se ne zvalim še jaz nazaj po pobočju). Dragan mi potegne padalo nazaj na griček zadaj in potem potegnem in ga imam v prvo lepo nad sabo in  odletim.

Takoj grem na levo k Trebelniku, pa najdem le neko nulco, v naslednji kotanji pa je že bolje. Medtem starta tudi Erzo, ki malo nabira okoli starta, potem okoli mene in gre naprej proti Bistri. Tudi Milan je že na Trebelniku, ko se Dragan še vedno matra v švoh vetru na startu.

Nabiram nad Dolom in počasi prilezem do 1100, potem naprej za Erzom. Lepo drži tudi pred grebenom. Na Javorču sem kakšnih 200m višji kot Erzo (ki je daleč zunaj) in se samo zapeljem naprej v smeri Ligojne. Pri odcepu v Podlipsko sem že nizek, pa vendar dovolj za čez daljnovode in na pristanek ob kamnolomu pred Razorsko.

Zoranov let

Med pospravljanjem se javi Milan z Barja.

Milanov let

Erzo še v zraku. Kmalu dobim štop, ki me dostavi na Šodr. Erzo pristane skoraj na istem mestu kot jaz.

Erzov let

Na Verdu poberem Milana in po Erza. Ko se peljemo proti Vrhniki, je Dragan v zaključnem glajdu nad BJjem.

Vidičev let

Zapeljem ju v Borovnico do Milanovega avta (nadaljujeta z reševanjem Erzovega avta z Zavrha), jaz pa nazaj po Dragana pod Hribi SV. Na Šodr po njegov avto in na segrevanje (čaj/kuhanček) v CH, kjer pa večino časa rešujemo problem Milanovih izgubljenih ključev, saj je medtem že prišel do doma, pa ne more naprej v svoj ljubi domek…

Še vizualizacija letov