190220 Gozd P2453 14:29:55

Danes na Primorskem podobno megličasto kot včeraj, z močno inverzijo okoli 1100 in dobrim gradientom nad tem, vendar po vsej SLO generalno precej manj vetra. Ker je nad meglo na 1000m nad Vipavsko že šajba (za razliko od včeraj), malo razmišljam o Čavnu, pa na koncu vseeno ne bi tvegal. Tudi Gorenjska mi ne vzbuja preveč upov (sprva mogoče Krvavec, pa tekom dopoldneva tudi rata bolj mrčast). Milan predlaga Gozd (da bo najbolj enostavno rešil serijo) in se mu pridružim.

Na praznem pristanku se dobiva in Milan naju zapelje gor. Na startu malo pokramljava z Juretom in v luft jaz in takoj za mano Milan.

Pred startom nekaj obetavnih rukerjev, ki pa ne obrodijo neke bistvene višine. Ob robu porinem v močan V (ki obteka greben, da komaj rineš naprej) do V roba, kjer pa ne najdem nič. Milan se rešuje še dosti bolj v nižinah in bolj zunaj nad Golnikom najde šibko (enakomerno) dviganje. Pridružim se mu in za 150m popravim višino in je spet vsega konec in potem v zaključnem drajsanju scuriva na pristanek.

Milanov let
Zoranov let