190305 Gozd P2464 15:27:39

Danes zmernejši JZ vetrovi kot včeraj (ko so bili »orkanski«), na Primorskem napoved bolj oblačna in slabša termika, kot Gorenjska. Pa se čez dan tudi doli spuca in Jean vabi na Strmco. Tudi Kovk kaže lepe podatke, da o Gozdu ne govorimo.

Milan navija za Gozd in ko še Erzo hoče na Gozd, se z Megom samo pridruživa. Oni trije z Milanom, jaz sam na pristanek. Tu me že čakajo z Bergantom (ki je ravnokar scuril) in takoj gor. Na startu postavimo in v luft: Erzo, Mega, Milan in jaz.

Čeprav takoj najdem dviganja, pa pridem le do 1100, naprej ne najdem. Prbija pa V vzdolž grebena, da mi je tisto najbolj tečno: samo guncanje ob robovih in ozka, spihana dvigovanja. Erzo in Mega sta takoj pobrala in proti Potoški. Milan scuri.

Milanov prvi

Potem pa pridem pod greben in se pol ure borim še v kotanjah pod startom, dokler nimam tega guncanja zadosti in se odpeljem na pristanek.

Zoranov let

Milan cinca ali še enkrat gor ali ne. Počaka da pospravim in me zapelje po LCja. Sam pa se odloči še enkrat na start. Spremljam ga do Jureta, kjer obsedim na klepetu, medtem ko Milan, po začetnem obetavnem dviganju, še enkrat po nekaj borbe na V robu scuri na pristanek.

Milanov drugi

Že v odhajanju grem po njega, da rešiva še njegov avto.

Mega in Erzo pa enosmerno odletela do Krvavca in Erzo še naprej…

Megov let
Erzov let