190309 Rudnik P 2468 in P2469 11:13:10

Za danes pa še več napovedanega JZ. Ampak jutranja napoved kaže zakasnitev situacije za cca 3h in takoj se spomnim na Jeanove včerajšnje želje… Preverim situacijo okoli Trsta in kaže, da bi do kakšne 13h mogoče bilo (potem pa kdo ve…). Morje valovi točno proti grebenu, torej piha stabilno (čeprav na vrhu na sliki kaže le 10km/h JZ).

Pokličem Mega, ki si vzame 10min za preverit napoved. Pokličem Erza, ki pove, da je danes serijo že rešil in ga ne zanima. Mega sporoči, da glede na napoved ne gre nikamor.

In se pomirim in grem na najbližji projekt, ki ga še nimam, potem pa zemeljska opravila.

Na Rudniku sem se ogledoval že dvakrat, pa so enkrat znotraj ograde po razmočenem travniku besneli biki (in kakšna krava), naslednjič pa topotali iskri konji. Danes prazno in suho. Piha nič (kje je ta JZ?).

Postavim in čakam vsaj na rahlo sapico gor (čutim jo samo na tilniku). Ko le rahlo dahne gor, potegnem in mi ga po nekaj metrih sesuje na stran. Ponovim vajo še nekajkrat. Enkrat vmes, ko laufam na vso (svojo) moč, me celo vzame v zrak, pa po nekaj m spet laufam in tako še dvakrat, da na koncu omagam (P2468).

Potem pa enkrat le dahne malo več in se vse sestavi in me vzame in se zapeljem dol do konca travnika (P2469).

Zoranovo poskakovanje

Novnov !