190823 Čelo P2621 15:32:18

Danes spet slabo vreme z SV (kar nekaj burje na Primorskem) in spet na projekte. Danes grem malo dlje, v okolico Velike Slevice pri Vel.Laščah (čeprav tudi danes vse deluje, kot da se bo pravkar ulilo) .

Na prvi lokaciji na SV startu piha od zadaj (da ne govorim, da je položen, z visoko travo, ki se cedi od nočnega dežja). Grem na nasprotno stran hriba na J start, pa piha konkretno v hrbet po hribu dol. Se vrnem na prvotnega in še vedno piha od zadaj z J ?!

Postavim in potegnem, pa ga samo podrajsam po mokri travi. Naberem in grem na naslednjega na bližnji hrib, pa se veter spet zliva od zadaj po hribu dol.

In potem se odpeljem in pri Prilesju pred Retjami najdem tole piko, start Čelo, ki je čudovit, res ogromen, v nulo pokošen travnik (idealen šolski teren !!).

Dokler gre z LCjem, potem peš na vrh in postavim. Tu piha sicer SZ rahlo z desne (štart obrnjen na Z), ampak to je čudovito (glede na današnje dosedanje izkušnje).

Potegnem v veter in sem po treh korakih v luftu in letim, letim. Žal sem za čez hiše in drevje v spodnjo dolino prenizek, zato zavijem v desno in stopim na tla…

Zoranov let