191118 Kovk P2703 15:37:57

Jože nas naloži in odpelje do Anje, kjer počakamo Perota in gor na Col, kjer čaka Andrej z robo. Na parking Kovk in peš na start.

Piha idealno in sploh je idealno in takoj postavimo in v luft Erzo, Andrej, Zoran, Milan, Pero in še Jože, ki nas je ob startu pofotkal in potem še malo posnel.

Za Erzom proti Hublju (sedaj) lepo nad grebenom. Od Hublja naprej pa je vedno bolj razrukano, zato obrnem nekaj pred zadnjimi skalami, medtem ko je Erzo še malo podaljšal.

Nazaj mimo Hublja nad grebenom do Podrte, kamor pa je Andrej prišel nizek in se potem po nekaj borbe pod Podrto predal proti Ajdovšni.

Andrejev let

Porinem prav do starta (Erzo obrne nekaj m prej) in nazaj še v drugo rundo. Milan je pod nama pod robom in se lepo reši iz nižin pri Hublju in porine naprej, midva z Erzom pa za njim. Obrneva malo pred mojim prvim obratom in nazaj. Milan je obrnil še malo prej in se nizek pripelje pod Hubelj in odcuri proti Lokavcu.

Milanov let

Jaz pa ob robu za Perom, ki je od Hublja nazaj vedno nižji in se obrne proti uradnemu.

Perov let

Pred Podrto se udre tudi meni in samo potegnem naprej proti Vipavi, dokler gre. In gre do Petrolove pumpe, potem pa obrnem raje nazaj, saj je proti Fami manjše jezero (že razlita Vipava?).

Zoranov let

Vidmarjev Jože je toplandal in rešil svoj avto.

Jožetov let in toplanding

Potem pa pri Ajdovšni pobral Andreja in tudi Erza, ki je od najine skoraj skupne 2.obratne točke (rinil je še malo naprej in pošteno izgubil višino) uspel priti le do Ajdovšne…

Erzov let

Dostavi ju do Anje, da gredo potem v reševanje našega avta.

Medtem pospravim in kar nekaj časa čakam na Petrolu, da Erzo pobere v Ajdovšni Milana (razlog za tako čakanje je, da je vmes seveda naredil še nek nov start…) in končno prideta še po mene.