210309 Kižlovka P2982 11:15:12

Danes pa spet veliko (napovedanega) V, JV. Po terapiji v Soči sem kar malo zmatran, zato takoj še v Kižlovko (preden si premislim).

Tu po tleh butne po dolini gor JZ, pa malo kasneje po dolini dol SV. Nabrano padalo mi na poti gor občasno kar napihne. Počasi le prikrevsljam na start, kjer je ta moment čisto mirno.

Postavim in spremljam cikle. Spet tako kot zadnjič: J po hribu gor, pa z desne Z (kar je v resnici S, SV ki pihne čez hrib in zarotira), pa z leve V, pa čisto rahlo in na kratko v tilnik od zadaj po griču dol. Južni del cikla je še najdaljši, tako da sem domišljavo brezskrben.

Ko naštimam zidek je idealno, ko hrbtno potegnem, pa moram dvigniti pravokotno na pobočje v desno (očitno sem bil prepozen in je cikel že z desne), potem pa po obratu z odnašanjem v levo speljem po pobočju. In me kar spusti ob pobočju skoraj do tal doline (spodnji trakec kaže po pobočju dol in stran od hriba – očitno veter, ki se zliva čez hrib) in tam me rahlo dvigne in drži, da tik nad tlemi odletim še nekaj dodatnih m.

Zoranova rehabilitacija

Danes mi to štetje ciklov ni šlo, ali pa niso bili ravno enakomerni…