210520 Kižlovka P3070 11:06:36 in P3071 11:26:37

Današnji dopoldan je napovedan kot lep, zato počakam, da sonce raztopi jutranje meglice in malo posuši travo. Nad inverzijo je močnejši S, pa ves dan naj bi nekaj mešalo…

Ko zapeljem v dolinico, me domačin spodbudno seznani, da voda upada. In res je pol nižja kot včeraj, čeprav še visoka. Ampak močvirje je enako, ko čofotam proti startu.

Razgrnem nabranega Rooka2. Piha malo z leve, malo gor, precej spreminjajoče. Potegnem, pa mi padalo kar obrača v levo in ko speljem, me še vedno čudno vleče v levo (premalo časa, da bi videl, če je kakšen štrikec zapleten, ušesa pa ne vidim), zato zapeljem nad dolinico v levo in pristanem proti vetru.

Zoranova vsakodnevna terapija (Rook 2 ML) 1.del

Ker je tole bilo res kratko in ker v tej mokroti spodaj ne bi preverjal padala, samo naberem in v toploti in 100% vlagi še enkrat gor.

Postavim, preverim štrikce in ne najdem nič čudnega. Počakam, da spet lepo pihne gor (premalo za hrbtni start), potegnem, speljem še pred robom, pa me potem zelo spušča in malo nad tlemi spet rahlo dvigne in nese tik nad tlemi z vetrom v hrbet v najbolj močvirnat del travnika

Zoranova vsakodnevna terapija (Rook 2 ML) 2.del