220322 Gozd P3526 15:19:08

Po primarni terapiji se zapeljem pod Gozd, saj smo dogovorjeni za 13.30h (Erzo, Milan in Dušan). Ker sem pol ure prezgoden se v miru pripravim (spet parking prazen, le en padalec pride ves ta čas) v lahnem V vetriču na pristanku.

Ko pridejo, prisedem v Erzovo novo limuzino (žal ni avtobus in se moramo štirje tlačiti z dvema rukzakoma v naročju – Milan in Dušan) in gor. Na startu piha idealno (4/7 J). Začnemo postavljati in v luft: Erzo, Milan in Dušan. Jaz sem najbolj počasen, vendar mi pravkar prispela Meri popravi padalo, ki ga veter malo sfedla iz zidka. Potegnem hrbtno in od prve odletim.

Najprej na kratko onegavim na V robu, pa ne uspem pobrati in se vrnem proti startu, kjer nabašem na močan steber do višine Kriške na 1450. Ko se naslonim bolj proti pobočju in porinem proti Tolstemu, pa samo dol (razen nekaj razmetavanj). Pod Tolstim sem spet na 1100 in kljub matranju in iskanju sem in tja in bolj zunaj in bolj na pobočju, generalno curim. Ko sem že nižje od Gozda, pa se zapeljem nazaj na V rob Gozda, se tu poskušam rešiti in po nekaj matranja scurim na pristanek (še 10 min vrtim in se matram nad pristankom). Kjer pa Meri pospravlja padalo. Edina, ki sva scurila, medtem, ko se ostali vozijo v višavah sem in tja.

Zoranov let

Kjer pa Meri pospravlja padalo. Edina, ki sva scurila, medtem, ko se ostali vozijo v višavah sem in tja. Vsaj pol ure čakava, da dobiva prevoz gor, da Meri pride do svojega avta, jaz pa Erzovega odpeljem na pristanek. Ko se odpeljem z LCjem proti LJU so še vedno v luftu…

Erzo zaključi za Bledom na Gorjah.

Erzov let

Milan pri Blejski Dobravi

Milanov let

Komentar leta:Krasen letalni dan. Letenje pa mirno in nadvse prijetno kot že dolgo ne. [22.3.2022 17:31]Zoran Gaborovič : 🙂 🙂 🙂    [22.3.2022 18:59]

Dušan pa na uradnem in ju potem reši.

Dušanov let

Še vizualizacija nekaterih letov: