220409 Kižlovka P3551 08:27:23

Dež pride danes kasneje, pa potem zjutraj sprememba, da pride prej (ob močnem JZ napovedana totalna sprememba in sneg zelo nizko…)… Zato se kar odpravim od doma že nekaj čez 7h. Vse pokrito, kot da se bo ulilo, oblake šiba od Z, dimi dokaj pokonci, ampak v Kižlovki vse mirno. In celo nekaj manj rose je, zato pa precej mušic (komarjev?).

Spet postojim na zgornjem kolovozu, saj se ves čas zliva hladen zrak dol po griču. Čakam, pa kar skozi enako. Zato spet zavijem nazaj na staro lokacijo in raztegnem (padalo mi deluje kar malo vlažno).

Čakam našpičen za naprej, pa mi kar konstantno hladi tilnik. Potem se mi zazdi, da je enkrat le malo manj in potegnem in gre padalo z zaostajanjem klimavo gor, jaz pa sem že na prelomu in skočim čez kolovoz, pa zaružim naprej, padalo me prehiti in pade pred mene na pobočje in me odšlepa skoraj do vznožja… Še enkrat gor…

Postavim in potem čakam in že 10x hočem potegniti, pa se ustavim, ker je še kar hlad v tilnik in čakam…

Pa enkrat le potegnem in gre padalo kilavo gor in na prelomu speljem. In me spet vleče v levo, ampak sedaj vem zakaj, ker mi je pohodno palico prijelo nekaj štrikcev, ki jo držijo pokonci nad glavo… za znort… Kompenziram z desno komando in pristanem tik pred LCjem.

Zoranova vsakodnevna terapija (Rook 2 ML) s stare lokacije

Danes (kot tudi včeraj v ažji obliki) pa res ni moj dan…