220722 Kižlovka P3694 07:05:18 in padalska opazovalnica Rakitna

Ker vedno bolj cenim jutranji hlad, grem danes v Kižlovko še pred primarno terapijo (ki jo imam ob 9h), tako da sem še bolj zgoden, kot prejšnje dni. Sonce komaj obsije startni vrh griča, ko pricapljam gor na Staro lokacijo (z lepo rosno prepojenimi čevlji).

Niti diha (še) od nikoder. Kljub temu se pripravim, postavim hrbtno, malo počakam, nič, potegnem nad sebe in po obratu lepo speljem na prelomu in se po (hladnem) putru zapeljem do kolovoza.

Zoranova vsakodnevna terapija (Rook 2 ML) s Stare lokacije

Za zaresno letenje se začnem pogovarjati po 11h in nekako je v igri Slivnica (ali Zavrh) – ne bi pa se šel spet žarit na Slivnico za tako situacijo, kot je bila včeraj. Zato sva si z Jeanom enotna, da gremo na popoldanca – če bo.

Za vmes ze zapeljem na Rakitno (v službo k Milanu) in se uspem ohladiti v jezeru…

Potem pa dogovarjanje kam, pa kdaj, pa Jean pospeši zadevo (ker se delajo že bazice…), meni se pa še ne zdi, pa se Jean uskladi s Sašom in Emilom da gredo pogledati (mogoče pa na Čelo…) in v dvomih odidejo gor na Slivnico (v bistvu postaja že javlja JZ, ampak včeraj je javljala ves dopoldan idealno situacijo, gori pa je bilo, kot je bilo že povedano…) od koder bodo javili, kako je…

Medtem je Štusej z motorinčkom odpeljal od naju z Milanom na Prižnico in tam raztegnjen čaka, saj so termični sunki že premočni za startat… Trojica s Slivnice javi, da je kar ok (Jean: bolje kot včeraj) in da gredo v luft…

Dušan še kar čaka in ko ga s plaže (v resnici iz Milanove gajbice) pokličem za premik na Slivnico, se strinja, saj da že namerava pospraviti. Hitro se pripravim iz kopalk v padalca in v LCja, ko se Dušan ponovno oglasi in javi, da se je na Prižnici veter umiril in da gre v luft.

Sam še malo delam družbo Milanu in družno opazujeva situacijo na LiveTracku in v naravi, saj v višavah (cca 3000) čez naju zapelje Emil, malo kasneje pa se pojavi še Dušan (tudi v že v višavah).

Še z Manco (ki s preostalo družino pride na plažo) malo poklepetamo, potem pa dol v dolino, domu naproti… in ugotavljanju, kakšne napačne odločitve sem vse danes naredil, saj so oni trije (štirje) odleteli lete za obliznit…

Sašov let
Emilov let
Jeanov let
Dušanov let s Prižnice