230817 Zavrh P3924 14:05:22

Ker je tudi danes vse enako (spodaj V, višje S, inverzija na 600, le malo manj splošnega vetra…) tudi danes vidim Zavrh ali Grmado; pa ker je manj vetra, se mi zdi, da bi se dalo tudi s Slivnice odleteti (dopoldan že kar kaže J, JZ). Ampak Milan je za Zavrh, Erzo še prej, Jože pa kar razpiše zbor ob 13h. Še Mega bi tudi prišel, tako da samo še potrdim.

Na Šodru se Mega, Erzo in jaz spravimo k Pojetovemu Jožetu, Delux in Iskra pa k Damjanovemu Igorju in proti Borovnici. Potrebuješev Andrej se nenapovedano pojavi pri Škorpijonu in prvi pobere Milana.

V vročini ob odcejanju svojih teles do starta, kjer danes generalno piha slabo (z občasnimi sunki gor). Danes sem prvič vzel Maestra2 na tale start.

Takoj začneva postavljati le midva z Megom. Še predno sem pripravljen, Mega odleti in … scuri na pristanek.

Megov let

Jaz po videnem malo počakam, ko pa spet lepše pihne, odletim in po nekaj obratih na Trebelniku scurim na pristanek.

Zoranov let

Med najinim pospravljanjem Dušan odcuri direkt pod start na travnike za Borovnico.

Dušanov let

Mega se vrže v štopanje, ko pricuri tudi Milan (ki razmišlja, da bi šel še enkrat gor…).

Milanov let

Odštopam proti Vrhniki, ko preostali zgoraj še taktizirajo, na koncu pa se pomečejo dol.

Andrejev let

Deluxov let

Jožetov let

Erzov let

Komentar leta: Rikverc v Planini; Mrzli vrh je mala malica prot temu [17.8.2023 15:30] Matevž Gradišek : Ni vsak dan praznik 😉 Res ste ga lepo letel. [17.8.2023 16:23]

Ampak Dušan najde odlično tolažbo na poti domov!

Dušanov zelo uspešen tolažilni let

DOPOLNILO (protest je vložil Erzo) :

Protestiram proti posploševanju:”na koncu se vsi pomecejo dol”. Ali se avtorju ne da poglabljati v nadaljne dogajanje in je vse samo štanca ali pa je spregledal da se s Pojetom nikakor nisva pometala dol (kot ostali!) marveč sva pobrala nad žel. postajo in se šele spričo razmetavanja odnehala kar je nedvomno svetel trenutek letenja včeraj, ko ste se ostali pometali dol!