230911 Slivnica P3938 16:28:44

Končno danes pridem do bolj zaresnega letenja.

Čeprav zjutraj ni preveč akcije (razen para iz Jate, ki se odpravi v Posočje…), bi jaz kljub inverziji kar rinil na Slivnico, saj bo čez dan SV obrnil na J, JZ.

Z Megom se uskladiva in tudi Dušan je za in potem razpišem 14.30 na Pumpi v Cerknici in se pofočkajo še nekateri ostali (Mojca in Erzo z Duletom), Škerlov Franc, Emil pa Erzu potrdi udeležbo telefonsko. Na Rakitni naložim Dušana (seveda zastoji na J obvoznici) in na Pumpo.

Po teoriji bi morali iti gor z dvemi avti, pa Emil pripelje na Pumpo še prej kot midva z LCjem in Mojca s svojo ekipo, opazi tam le prazen Megov transporter (Mega čakajoč sedi v senčki ob Pumpi…) in misleč, da smo mi že na poti gor, sam samcat da gasa na Slivnico (vmes pa pri DSO samo še naloži Škerla). Ko mi (vsi čakajoč Emila) razvozlamo uganko, zakaj ga še ni, se vseh 6 stlačimo (no, stlačijo se le 4…) v LCja in gor.

Na štaru piha idealno gor kot že dolgo ne (J, JZ), Emil že v luftu, Franc štartuje.

Postavimo in v luft Erzo, Dušan, pa jaz (ob asistenci Mojce in Mega – danes se nisem pozabil prheftat z elastiko), Mojca in Mega.

Sprva malo iščem, da najdem… in potem v bolj razmetanem dviganju do 1700, kjer padem ven. Potem pa samo še iščem sem in tja pretežno v curaži… ni mi jasno od kod piha in kam odnaša stebre… se v obupnih iskanjih nekajkrat rešim dokončne curaže in nekako naklepam 1h, ko dokončno scurim k Pumpi.

Zoranov let

Malo za mano ob meni pristane še Mega.

Megov let

Dušan je že pred časom pospravil in je pri Pumpi prevzel ključe LCja, ki ga je Dule pripeljal dol.

Dušanov let

Dule pa gre iskati Mojco.

Mojčin let

In potem naložijo še Erza.

Emil je tudi pristal v Grahovem.

Emilov let

Dušan pride k nama z Megom in ob pospravljanju vmes še malo z njim rešujeva quize z objavami letov na njegovem novem telefonu = na novi verziji Androida…

Ko greva proti Pumpi, pa sta v zraku še Sašo in Urban.

Sašov let

Urbanov let