231101 Slivnica P3962 10:54:59

Zjutraj še pred 8h Mojca objavi, da gre na Slivnico !? Že pred tem sem preveril in se tudi meni zdi to OK izbira, je pa še Cerknica spodaj v megli. Mojca vztraja, da čimprej, saj se bo potem poslabšalo in JZ pojačal… Strinjam se s tem in razpiševa zbor ob 9.45 pri Pumpi.

Erzo potem dopolni z zborom ob 9.30 na Vrhniki, kjer se zberemo Cile, Lin Erzo in jaz. Vsi se zbašemo v LCja, Potrebuješevega Andreja pa ne vidimo (on pa nas tudi ne, čeprav je tudi tam…) in se odpeljemo brez njega.

Kar od zadaj gor, medtem ko od Pumpe prihajajo peostali tukaj zbrani (Mojca, Pavlinov Tomo, Uršičev Miha, Štusejev Dušan,…). Ko pridemo na start, v zraku že Emil in Debevčev Rok. Veter je sicer sunkovit, pa lepo piha gor 6-7/10.

Takoj postavimo (mene kot vedno razvaja Mojca in je vse že zdavnaj postavljeno, ko se šele uspem spraviti v zic…). Še Jean pride s familijo, ko potegnem hrbtno in od prve speljem. Takoj me dvigne nekaj nad start. V zraku je že drenj in lepo drži le okoli starta. Malo bolj ven že začne spuščati, zato se vrnem nad start, kjer pa je gneča vedno večja, zato se raje umaknem po grebenu naprej, kjer pa takoj zacurim.

Poskušam kaj pobrati proti Cerknici, pa samo še žalostno tonem in pristanem na uradnem…

Zoranov let

Mojca je tudi že na tleh.

Mojčin let

Ob meni pristaneta Andrej in Dušan.

Andrejev let

Dušanov let

Počasi kapljajo na tla tudi ostali.

Tomov let

Tomo Pavlin : He, smo šli preverit, če je še kaka Uršula od sinoči ostala v zraku. [1.11.2023 12:08]

Emilov let

Rokov let

Tudi Erzo je pristal v smer Grahovega, med letom pa malo slikal.

Erzov let

Andrej Erznožnik : Stara zgodba: saj kolesarji tudi ne plačajo cestnine, pa cesto uporabljajo, zakaj je ne bi tudi JP vsaj, ko je tako mokro v travah da tam res nimaš kaj zlagat (zadnja slika) [1.11.2023 14:48]

Tudi Jean je pridno fotkal… no, v resnici je najprej fotkala Ana, dokler ni Jean toplandal.

In Ani izpulil fotoaparat in sam nadaljeval iz zraka (… očitno se že pripravljata na nagrado National Geographic za leto 2024… 🙂 )

Na koncu je seveda tudi on moral pristati…

Jeanov let

Glede na to, da je Jean takšna znana medijska osebnost ( 🙂 ), pa je po Slivnici krožil tudi novinar Notranjsko primorskih novic (paparazzi pa to… 🙂 ), ki ga je poskušal najti v naši Jati… (Fotke novinarja Notranjsko-primorskih novic Toni T Lekše)

Očitno je novinar odkril tudi naš transportni vozni park…

Med pospravljanjem pokliče še Mega, da prihaja na Pumpo.

Šoferji se zložimo k njemu in gor. Z Mojco greva z njim na start, kjer je vetra enako kot prej (mogoče še malo več). Pomagava mu, da se čimprej lansira v zrak.

Megov let

Mi pa dol in zbrani na Pumpi vsak na svoj konec…