200305 Slivnica P2834 13:02:13

Za danes pozno popoldne smo dogovorjeni za zaključek postavitve postaje na Zavrhu. Zato kam daleč, vsaj jaz in Pojetov Jože) nimava namena. Ker bo ob pokritosti kar nekaj JZ, že od včeraj zvečer razmišljam o Slivnici ali Kovku.

In je Erzo tudi za Slivnico in smo zmenjeni ob 10.30 na Železniški. Manca in Mega se dobita že prej za H&F v Cerknici, mi trije z Milanom pa sami v LCju z Vrhnike, saj pride Jože za nami kasneje.

Na parkingu pod Slivnico naložimo še Mančin rukzak in gor. Na startu piha lepo gor in prvič letos postavimo v sneg (ki je zapadel čez noč). Med postavljanjem sta tudi Mega in Manca na startu.

Prvi v luft Erzo, drugi Mega, potem jaz in Milan. Erzo kmalu zacuri v Grahovo in si organizira prevoz za popravca.

Erzov začetni let

Jaz se držim bolj okoli koče in kar drajsam in drajsam, občasno skupaj z Megom, ki pa po svoji navadi pluta sem in tja. Milan počasi zgublja in se na koncu zapelje do pumpe.

Milanov let

Končno se tudi Manca prepriča, da ni samo za scurit in se spravi v zrak in po nekaj jadranja zapelje do pumpe.

Mega se po ¾ ure naveliča in se zapelje naokoli čez Cerknico nazaj do pumpe.

Megov let

Sam pa vztrajam do napolnjene ure in šele potem na pristanek.

Zoranov let

Medtem je Erzo že drugič v luftu in tudi jadra do napolnjene ure.

Erzov drugi let
Komentar leta: Za ta let je zaslužen T. Perko, ki me je nesebično, kot zmeraj, peljal gor ter Mega, ki pozabljivcu posodi vario. Prvi sneg na startu to zimo!! [5.3.2020 23:53]Andrej Erznožnik : Ne gre do baz! [5.3.2020 14:05]Mitja Kuzman : Krasno! [5.3.2020 15:42]Roman Debevec : Dons sm se pa že kr mal ustrašu zate, ker se že ceu dan govori o nekomu, ki je prletu iz Maroka in je plusminus podobnih let kot ti… Uf, mi je odlegl, k zdej vem, da nis to ti… 😉 [5.3.2020 22:01]Andrej Erznožnik : Rd: no 60 jih pa nimam!! [5.3.2020 23:52]

Manca in Mega rešita LCja, Milan pa z Jožetom gor, da reši njegov avto. Potem pobere Erza na Bloški polici, in Jožeta na Martinjaku.

Jožetov let
Komentar leta: Pa res ne gre do baz. Gre pa do podna! [5.3.2020 14:25]Andrej Kolenc : Včasih so rekli da ni problem če ne gre gor, problem je če dol ne gre ! [5.3.2020 16:46]

Midva z Megom jih počakava na Pumpi, kamor pride tudi Emil, ki se potem zapelje na svoj popoldanski let.

Emilov let

Mi pa domov oziroma proti Vrhniki.