121019 P850 Povlje 17:22:08

Boris je sicer najprej  mišljen samo kot šofer, ker se mu mudi v Kamnik, ko pa se približujemo Povljam, se tudi on nakuri in parkira in odšibamo na start. Sonce je že nizko in celo malo pihne dol, ampak vseeno hitro postavimo drug zraven drugega.

Potegne Delux naprej in elegantno odleti nad pastirjem malo niže.

Deluxov let z mojim trackerjem

Potem poskuša Erzo rikverc, pa samo malo potegne padalo po travi dol in se ustavi pred žico.

Potegnem jaz naprej in odlaufam in preskočim pastirja in sem v zraku in potem se peljem proti drevesom spodaj, se jim izognem desno in tik nad drevesi (tako nizko nisem bil tu še nikoli) odpeljem čez. Prihajata Mateja in Mega na start in baje tudi Uki in Mirko za končni razvoz. Potem pa letim, dokler ne pristanem malo pred Deluxom, ki pospravlja.

Zoranov let

Malo za mano pristane Mare (ki je baje izpuli l3 količke pastirja in jih je Mega namestil ponovno nazaj…). Mirko in Uki se pripeljeta do nas, potem pride po zraku še Erzo, ki je po neuspelih rikverc dvigih, po ne vemo koliko letih, spet startal naprej (uspešno), nas preleti in odleti še daleč naprej.

Erzov let

Prideta še Mateja s svojim  in Mega z Borisovim avtom. Boris čao proti Kamniku, ostali pa na britof, kjer se razporedimo v originalno formacijo in domov. Trije starti danes in od tega en novnov !!!

Komentar leta: 1. sploh štartal naprej s tem padalom –  pihalo vsaj 1m dol. Hvala podpori, ki je prišla