121211 Zavrh P874 14:54:36

Danes je krasen dan, 4-dnevna abstinenca je že zelo občutena, zato že zgodaj zjutraj gledam kam. Z Megom se slišiva okoli 10h, najprej kaže, da bova kar kmalu šla, razmišljava tudi o Gorenjski-Krvavcu. Delux se nekam zmatrano počuti po včerajšnjih terapijah in mu ni preveč za akcijo. Pa se malo zatakne pri Megu, jaz pa tudi ugotovim, da Krvavec odpade, ker je gori v resnici konkreten SZ, čeprav postaja občasno javlja J in JV.

Tako se šele ob 14h dobiva pri Škorpijonu in gasa gor na Zavrh. Čeprav je bil Stane še spodaj skeptičen, saj je kazalo na nič vetra in rahlo zlivanje dol (kje je tisti generalni S ?), zgoraj postaja vse bolj optimističen, ko gaziva na start. Tu piha rahlo gor in Mega mi pomaga hitro postaviti mojega Rooka na zamete za startom.

Potegnem in ga dvignem skoraj na mestu in se odpeljem ven. Borovnica je že v senci in lepo enakomerno in počasi tonem proti Škorpijonu, kjer pristanem po 9 min.

Zoranov let

Zoranov let

Ko pospravljam, se pripelje tudi Mega z novim strojem in se še malo vozi nad dolino, saj ga Mantra krasno drži, brzina pa mu omogoča, da se odpelje daleč v eno ali drugo stran. Ko pospraviva, se odpeljeva še po njegov avto in razlaz :-).