130109 Vremščica P899 13:47:40

Danes je napovedan šibek J, ki bo prešel v Z, vse bolj ali manj pokrito. Erzo orientacijsko pokliče kam in prvi približek je Kovk ali tam doli nekje.

Ko moram ob naročeni uri (11.45) na kontrolo na KLINC pa naenkrat rata panika. Ščuka Erza kuri za Nanos in seveda je treba kar takoj iti (ker zdajle še sonce sije in so ene super bazice tam, potem jih pa ne bo več…). Jaz se zvijam na zobarskem stolu, telefon (Erzo) pa zvoni neumorno (pozabil utišati), da me g.prof.dr.med in ga.izr.prof.dr.med. in ga.asist.dr.med. kar čudno gledajo (povem, da zamujam na izredno pomemben sestanek – zaradi njihovega zamujanja…), pa mi pravijo, da jim je čisto jasno, da mora biti pomemben, ker tako vztrajno klicanje pa redko doživijo… Končno uspem zapreti gobec in se izviti s stola do avta in gasa.

Erzo je medtem že kar odpeljal po avtocesti (kar nas ne preseneti, a ne  🙂 ? ), pa ga prestrežem in obljubi, da me počaka na Deluxovem mestu na postaji Logatec (vmes komunicirava še z Češno, ki bi šel kakšno letalno odhodit…).  In sem čez pol ure tam (itak, da bo vse zamujeno…). Pa Erzo pove, da se bosta Nevidni in Gorazd ustavila še na Vremščici. In izračuna, da se to tudi nama izide in sva že tam…

Gorazd scurjen na Piki, Peter Nevidni/Ščuka/Riba/Skuša pa kar drajsa po luftu. Medtem, ko se preoblačim iz civilke, Erzo postavi in odleti in scuri…

Erzova curaža

Erzova curaža

Pa postavim še jaz in odletim in scurim.

Zoranova curaža

Zoranova curaža

Trije curaki pospravljamo, oni s tadolgim imenom pa še kar drajsa. Ko mu Erzo zavpije, da mi odhajamo na Nanos končno pristane po nadrajsanih 50min ! To je pa izključno zasluga U2-Sporta 🙂 !.