150211 Smrečje Domen & Erzo

Erzo kljub bolezni in nezainteresiranosti skupaj z Domnom naredi nov start Smrečje.
Erzov komentar leta: generacije pilotov so sanjale tole: Ne vem kje naj začnem. Na začetku bo še najbolje:
Seveda smo to pogledovali vsi, ki so se vozili tu čez, saj te kar sili v to da pomisliš, ane Gluchy (prav danes sem zvedel, da tudi expertist Poje, ki da je rekel, da tole ni), sam sem sicer s podobnih razlogov že zakoličil neko odmaknjeno varianto v letu 2014. Najbolj idealen plac, ki je prav lepa kopica pod cerkvijo ima takoj v strmini nagravžen elektrodrajt, zato potem danes tale premik. Tudi to sem gledal v preteklosti, le da drevje spodaj ni dajalo zaupanja, žled in sedaj ogolele veje, znižanje zahtevnosti kriterijev…. In vsega je kriv Kastner, ki s šihta domov zmeraj kaj vidi. In dandes kliče, da bo šel. (jaz kot po neki bolezni, mi v pondelk še mal zateče dlesen okol osmice, da mi še dons zjutraj zobarca tlači noter zdravila. In Mega, ki se zmeraj zgovori, v srednjem vremenu, da mora delat (ane Zoran), v takelem današnjem, lepem pa zna celo sam poklicat, me vabi. Ne bom šel, mu povem. In ko sem ob 15h pred Loko na soncu, mi mal postane slabo, saj se zavem, da že leta, desetletja (?) ob taki uri, ob takem vremenu, nisem stal takole – verjetno je, da sem že kje letel…
Potem preverim OLC, Rabič je že prjavil svoje letenje, da mu v komentar takoj spustim en fakju. Preverim veter, Krim mal Z, Kovk itak, tako da s Smrečjem ne bo nič, mora bit V. Grem domov, spat na mrzlo peč, niti k južini za mizo nočem.
Potem kliče Kastner, zakaj da me ni, saj piha gor (!), ampak da ni zihr in gre gledat pristanke. Takojci sem pokonci in že drvim, da pustiva spod avto pa to. Zgoraj še piha in postavljava nad cseto, kjer je snega za cel moj škorenj, skorjast. Ne gre, podrem – v “drugo” ga postavim tik nad cesto, stojim na cesti spravim ga gor, mogoče takrat piha prav 3m/s gor v kupoli in v pingvina se zaženem pod cesto, saj v sneg nočem več stopati).

 

Erzov let

Erzov let

Domnov let

Domnov let

Zmagovalna kombinacija je: M4 in tangice! S kakšno lahkoto bo odletavati v kopnem!
Komentarji (4)